3FM nieuws

Polititia gaat terug naar school: "Waarom is er zo'n mega druk om af te studeren?"

  1. Nieuwschevron right
  2. Polititia gaat terug naar school: "Waarom is er zo'n mega druk om af te studeren?"

In de nieuwe aflevering van de podcast Polititia onderzoekt presentatrice Titia Hoogendoorn met haar sidekick Daniël van de Poppe alles over het onderwijs. Met vandaag als gasten Dahran Coban en Noah Hajji.

ONDERWIJS

Deze week in Polititia alles over het leenstelsel, het bindend studieadvies en studentenwelzijn. We gaan het hebben over hoe de politiek onderwijsinstellingen prikkelt om bepaalde doelen te halen. Wat voor invloed heeft dat op de kwaliteit van het onderwijs? En op het welzijn van de studenten?

Te gast zijn Dahran Coban (ISO) en Noah Hajji (JOB). Dahran behartigt de belangen van HBO en WO studenten, Noah doet hetzelfde voor MBO studenten.

Check de volledige podcast hier!

Over Polititia

In Polititia gaat actrice Titia Hoogendoorn elke week op onderzoek uit om te leren over de Nederlandse politiek. Samen met haar co-host Daniel van de Poppe neemt ze de luisteraar mee in haar zoektocht naar informatie om iedereen slimmer te maken over de politiek. Vaak wordt er samen emt een speciale gast gekeken naar eht onderwerp, om zo nog meer expertise toe te voegen.

Ster advertentie
Ster advertentie