3FM nieuws

Dua Lipa, Charli XCX, Zara Larsson, MØ en Alma performen 'IDGAF'

  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa, Charli XCX, Zara Larsson, MØ en Alma performen 'IDGAF'

Een stukje girl power op je woensdagmiddag! Tijdens haar live lounge sessie bij BBC Radio 1 nodigde Dua Lipa een paar van haar muzikale vriendinnen uit om haar nieuwste single 'IDGAF' te zingen.

'IDGAF' bij BBC Radio 1

Tijdens haar Noord-Amerikaanse tour bracht Dua een bezoekje aan de BBC Radio 1 Live Lounge in Los Angeles. Daar deed ze onder andere deze fantastische cover van 'Do I Wanna Know?' van Arctic Monkeys, maar schakelde ze dus ook wat extra girl power in voor een andere performance.

Blijkbaar zaten Charli XCX, Zara Larsson, en Alma ook net in het sunny California en waren ze wel in voor deze mega samenwerking.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

World Domination

'IDGAF' is de meest recente single van Dua Lipa waarmee ze opnieuw enorme streamingcijfers behaald. Het is haar zoveelste monsterhit waarmee ze haar weg naar world domination vervolgd.

Op dit moment is ze na maanden van reizen eindelijk weer terug in haar home town Londen waar vanavond de uitreiking van de BRIT Awards op haar staan te wachten. En ze maakt goede kans, want ze is maar liefst vijf keer genomineerd...

Ster advertentie
Ster advertentie