3FM nieuws

Cardi B bezorgt je een zwoele zomer met 'I Like It'

  1. Nieuwschevron right
  2. Cardi B bezorgt je een zwoele zomer met 'I Like It'

Zomers, zwoel en sexy... Cardi B doet met 'I Like It' een serieuze gooi naar dé zomerhit van 2018. Of ze hem echt gaat winnen wordt misschien lastig, maar dit is er eentje die de komende maanden zeker niet mag ontbreken in je playlist. Je hoort hem sowieso vanaf deze week op 3FM.

'I Like It' is een track van Cardi's debuutalbum Invasion of Privacy waar ook haar doorbraakhit 'Bodak Yellow' op staat. Sindsdien is het namelijk hard gegaan met oud realityster Cardi B. Ze wint award na award, haalt grote samenwerkingen binnen, zoals die met Bruno Mars, en is bovendien ook nog eens in verwachting van haar eerste kindje met Migos-rapper Offset. Ze doet alles tegelijk en is het levende bewijs dat je je dromen nooit moet opgeven.

'I Like It'

Voor 'I Like It' sloeg ze de handen ineen met de Spaanse muzikanten J Balvin en Bad Bunny. En stiekem ook met Pete Rodriquez en zijn nummer 'I Like It Like That' uit 1966 die als sample voor het complete nummer dient.

Het nummer had de soundtrack kunnen zijn van een Zuid-Amerikaanse Dirty Dancing waar Baby een meisje uit een Spaanse buitenwijk was in plaats van een rijkeluisdochter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live?

In juli doet ze drie shows in Engeland en Ierland, maar verder komt ze de VS de komende maanden niet uit. Ondanks haar zwangerschap blijft ze nog wel effe optreden. Ze stond origineel op de planning voor WOO HAH! dit jaar, maar helaas is dat optreden afgezegd. Voor nu doen we het dus maar gewoon met de tracks en de videoclips.

Ster advertentie
Ster advertentie