3FM nieuws
NTR

Naaz: "Door de liedjes die ik schrijf, besef ik wat ik echt wil"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Naaz: "Door de liedjes die ik schrijf, besef ik wat ik echt wil"

Naaz heeft een topjaar achter de rug. Ze maakte haar comeback in Carré en speelde het voorprogramma van Lana Del Rey in de Ziggo Dome. Samen met 3FM-dj Vera Siemons blikt ze terug op de muzikale weg die ze nu al bewandeld heeft. Ze deelt de albums die haar als persoon en muzikaal hebben gevormd en ze dromen luidop over de toekomst.

Naaz komt uit een Koerdische familie en wordt conservatief opgevoed. Ze doorbreekt in haar jonge leven talloze barrières om zichzelf muzikaal en persoonlijk te kunnen uiten. Ze breekt al gauw door, maar keert de industrie een paar jaar de rug toe na geestelijk en fysiek misbruik. Ze trouwt en leidt dan een tijdje het leven dat ze haar hele leven probeerde te ontworstelen. Zonder de muziek. Maar echt gelukkig wordt ze er niet van.

Naaz verlaat haar man en gaat op zichzelf wonen. Ze gaat ook weg bij haar label en beslist om vanaf nu alles op haar eigen manier te doen als onafhankelijk artiest. Ze schrijft uiteindelijk het album ‘Never Have I Ever’ en toont daarmee . Naaz is terug - en hoe! Ze stond dit jaar in Carré en regelde zelf dat ze het voorprogramma van Lana Del Rey in de Ziggo Dome mocht verzorgen.

Na zo'n succesjaar denkt wilt het allesbehalve rustig aan doen. Ze is alweer aan de slag met nieuwe muziek, waaronder een collab met Torre van De Staat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera &

Vera & Naaz is de eerste aflevering van de reeks Vera & waarin Vera Siemons de diepte in gaat met jouw favoriete Nederlandse artiesten die persoonlijk en muzikaal iets te vertellen hebben. Ze praten over nieuwe muziek, inspiraties, het proces, toekomstplannen en dromen van de gast.

Ster advertentie
Ster advertentie