3FM nieuws

Jaarlijsten hier, jaarlijsten daar, jaarlijsten OVERAL!

  1. Nieuwschevron right
  2. Jaarlijsten hier, jaarlijsten daar, jaarlijsten OVERAL!

Aan het einde van het jaar kun je nergens kijken zonder een jaarlijst tegen te komen. Toch is het een mooie graadmeter van iemands persoonlijke smaak én het bekijken van trends binnen jouw kenniskring.

Spotify jaarlijst

De grootste streamingdienst heeft elk jaar rond deze tijd 'jouw persoonlijke lijst'. Hierin zie je het aantal minuten dat je dit jaar geluisterd hebt en je favoriete tracks, albums en artiesten. Maar aangezien we volgend jaar naar een nieuw decennium gaan, is het ook tijd voor jouw decennium-statistieken. Dus check snel jouw Jaren '10-lijst!

Song van het jaar

De bekendmaking van de ultieme jaarlijst van 3voor12 is inmiddels een vaste datum geworden in de agenda van menig muziekliefhebber. Vrijdag 6 december is het weer tijd in TivoliVredenburg voor het Song van het Jaar-festival mét daar de bekendmaking van de Song van het Jaar 2019. Grote kanshebbers zijn Billie Eilish, Fontaines D.C. of misschien wel Tame Impala. Maar voor de hele lijst zul je nog even moeten wachten.

Vanaf 13:00 uur kijk je op 3FM.nl/live live mee naar de uitzending vanuit TivoliVredenburg met de complete Top 100 van de 3voor12 Song van het Jaar, gepresenteerd door verschillende gelegenheidsduo's met 3FM-dj's. Ook komen er liveshows langs van o.a. Indian Askin, Eefje de Visser, Iguana Death Cult, Mozes and the Firstborn en Sports Team. Maar ook 3FM Talents LO-FI LE-VI, WIES en EUT en natuurlijk nog veel meer. Die check je hieronder!

Jaren 10-daagse

Afgelopen maand keek 3FM ook terug op het afgelopen decennium. Wat waren de beste tracks, de grootste virals en trends? Elke dag oud en nieuw vieren en elke dag dus een ander jaar. Een cover van een 3FM Talent iedere dag, terugblikken naar shows en een eindmix van DJ Mike Mago. Heel 2010 tot en met 2019! Dat check je allemaal hierrrrr!

Ster advertentie
Ster advertentie