3FM nieuws

Vijf weken lang het ZomerFestival op NPO 3

  1. Nieuwschevron right
  2. Vijf weken lang het ZomerFestival op NPO 3

NPO 3 zorgt er samen met 3FM en de NTR voor dat je deze zomer niet helemaal zonder festivals hoeft door te komen. Daarom is er het ZomerFestival met, jawel muziek, maar ook dans, theater, dichters en veel meer!

Vanaf 18 juli is het 5 weken ZomerFestival. Het zal worden gepresenteerd door Eva Cleven, die binnenkort ook een show gaat maken op 3FM, Stephanie Louwrier en ook rapper Donnie. Dit festival is meer dan alleen muziek, er is dus van alles aanwezig: dans, dicht, cabaret, samenwerkingen, kampvuursessies, quizjes, een biechthok en meer.

Muziek!

Er zal heel veel muziek zijn zoals dat op een festival hoort. Een paar namen zijn Naaz, Akwasi, Jungle By Night, Thomas Azier, Jeangu Macrooy en MY BABY. Ook is er aandacht voor jong talent zoals Goldband, S10, Miss Catharsis, en Fokke Simons.

Voor de cultuur liefhebbers

De cultuursector en cultuurliefhebbers hebben het deze zomer door de coronacrisis zwaar, daarom is dit festival ontstaan, waarbij de Nederlandse cultuursector centraal staat. Daarnaast zitten we nu middenin de Maand van de Livemuziek, waarin we de hele maand vanuit een ander poppodia een livesessie organiseren. Ook daarmee willen we steun bieden aan de muzieksector.

De uitzendingen zijn te zien op NPO 3 op zaterdag 18 en 25 juli, en 8,15 en 22 augustus rond 22:35 uur. Daarnaast vind je de muziekregistraties ook terug op ons YouTube kanaal.

Ster advertentie
Ster advertentie