3FM nieuws

Vanavond op tv: De vlucht van Ronnie

foto: Timo Pisart
  1. Nieuwschevron right
  2. Vanavond op tv: De vlucht van Ronnie

Ronnie flex is een van Nederlands succesvolste rappers. Hij won de Popprijs, had miljoenen streams en speelde op alle grote festivals. Tegelijkertijd worstelde hij met het vaderschap, de druk om een nieuw album te maken, depressies en een drank- en drugsprobleem. '3Doc: De vlucht van Ronnie' volgt hem tijdens dit bewogen jaar.

Je checkt de docu hier!

De vlucht van Ronnie

Regisseur Sacha Vermeulen volgde opnieuw een jaar lang Ronnie Flex in dit vervolg op Alleen met iedereen uit 2017. We zien zijn successen maar ook zijn kwetsbare en onzekere kant.

Ronnie Flex: ‘Vanaf de dag dat mijn dochter Nori geboren was, dacht ik voor 't eerst: al die Ronnie Flex shit het boeit me niet. Ze heeft schoolgeld nodig, en speelgoed, ze is de eerste in mijn leven. Zo bezeten als ik van mijn muziek was, ik had gewoon nooit gedacht dat ik iets belangrijker zou kunnen vinden dan dat.’

Tè confronterend

Onlangs zei Ronnie dat hij zelf niet in de zaal aanwezig. "Ik wilde het niet nog een keer zien, want het was te confronterend." Hij vond het ook spannend wat zijn familie en vrienden over de film zouden zeggen, maar die reageerden positief. "Het was een warm bad".

De vlucht van Ronnie is zaterdag 7 maart om 22.05 uur te zien op NPO 3

Ster advertentie
Ster advertentie