3FM nieuws

YUNGBLUD op Sziget: "Never let anybody put you down for who you are"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. YUNGBLUD op Sziget: "Never let anybody put you down for who you are"

Op de vrijdag van Sziget liet YUNGBLUD het festival springen, dansen en losgaan. Vlak voordat de Yungblud-wervelwind over de Hongaarse festivalweide raasde, sprak 3FM-dj Jamie met de artiest.

Zwarte koffie-whiskey

YUNGBLUD, ook wel Dominic, was enkele dagen geleden jarig. Dus dat moest natuurlijk gevierd worden met zwarte koffie-whiskey, zijn favoriete drankje. Na het proosten op zijn 26e levensjaar bespraken Jamie en Dominic hoe zijn leven er de afgelopen periode uit heeft gezien. De zanger zit namelijk in het staartje van zijn huidige tour - die al bijna een jaar aan de gang is.

Hoe is het eigenlijk om zoveel weg te zijn van huis? Wordt het wel eens eenzaam? Niet echt: "This is the best thing in the world! I'm a bit of a gypsy, I like the road. We've been having so much fun, we've been meeting so many people, and you get to play rock-'n-roll with your best mates, all over the world". Wel is hij blij weer in Europa te zijn na een reeks shows in Amerika: "We're just a bit more jumpy here".

Check de rest van het gesprek waar ze het nog over hebben over heimwee, de regen, het willen overdragen van de boodschap van altijd jezelf kunnen zijn en de community die hij heeft neergezet met YUNGBLUD.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM op Sziget 2023

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Mumford & Sons en Sam Fender op het programma.

Jamie Reuter gaat namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Blijf hier op de hoogte van Sziget 2023.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep

Ster advertentie
Ster advertentie