3FM nieuws

Bloc Party is terug met nieuwe muziek

foto: Bloc Party
  1. Nieuwschevron right
  2. Bloc Party is terug met nieuwe muziek

Bloc Party is terug van weggeweest mét nieuwe muziek! In het voorjaar van 2022 brengt de band nieuw album Alpha Games uit, het zesde studioalbum alweer. Een klein voorproefje hebben we gelukkig al gekregen in de vorm van een single genaamd 'Traps'. En dat smaakt naar meer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour

Na het uitkomen van Alpha Games in 2022, neemt Bloc Party het nieuwe werk direct mee naar het podium. In de Europese tour in het voorjaar van volgend jaar slaat de band gelukkig Nederland niet over, op 17 mei staan ze in TivoliVredenburg in Utrecht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie