3FM nieuws

Maryn Charlie in de 3FM Live Box met 'Nine Lives' en 'Welcome To My Brain'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Maryn Charlie in de 3FM Live Box met 'Nine Lives' en 'Welcome To My Brain'

Maryn Charlie werd maandag 1 januari in blinde paniek opgebeld door nieuwbakken 3FM-dj's Tom & Joe. De twee nieuwkomers moesten als challenge tijdens hun eerste uitzending zo snel mogelijk een live-optreden regelen in de 3FM Live Box. Maryn heeft haar band bijeengeraapt en de nummers ‘Welcome To My Brain’ en ‘Nine Lives’ gezongen.

Maryn Charlie heeft in 2023 niet stilgezeten. In mei won zij de 3FM Trending Talent met haar nummer ‘Self Sabotage’. Maryn: “Het was een soort ‘break’ jaar. Ik heb Trending Talent gewonnen, toen de Popronde gedaan. 28 shows. En een EP ga ik uitbrengen.” Toch vindt ze het nieuwe jaar ook spannend: “Ik vind het toch altijd wel eng als je afgelopen jaar vette dingen hebt gedaan, want dan wil je dat volgend jaar ook doen. Je wil het dan toch een soort toppen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Welcome To My Brain

Na haar debuutalbum in 2022 brengt Maryn Charlie, komend jaar een nieuwe EP uit. Met inspiraties zoals Billie Eilish, Lizzy McAlpine en Phoebe Bridgers schrijft zij haar eigen muziek met oprechte en betekenisvolle teksten. Zo gaat haar liedje ‘Welcome To My Brain’ over de onzekere gedachtes die zij soms heeft. Continu je bankrekening checken of je genoeg geld hebt voor dat ene kopje koffie, of de hele tijd in de toekomst leven omdat je bang bent dat het straks ineens voorbij is.

ESNS

2024 belooft een mooi jaar te worden voor Maryn Charlie met haar nieuwe EP. Het jaar trapte al af met een optreden in de 3FM Live Box en later in januari speelt ze in Groningen op ESNS. Op 7 februari geeft Maryn Charlie een speciaal optreden in de Melkweg om de release van haar nieuwe EP te vieren.

Ster advertentie
Ster advertentie