3FM nieuws

Het jaar van Claude | De 10 van 2023

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Het jaar van Claude | De 10 van 2023

Begin dit jaar maakte 3FM een lijst bekend met artiesten die jij echt in de gaten moet houden in 2023 genaamd 'De 10 van 2023'. Een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in live-optredens als in verwachte releases. Nu we richting het einde van 2023 gaan, is het hoog tijd weer in te checken bij diezelfde artiesten met de simpele vraag: hoe was afgelopen jaar?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe was het jaar van Claude?

In de vijfde aflevering van de serie volgen we rijzende ster én 3FM Talent Claude in Ziggo Dome Amsterdam terwijl hij zich voorbereidt op de supportshow die hij doet voor Suzan en Freek. Tussen de opbouw en soundchecks door heeft hij tijd terug te kijken op de afgelopen periode.

Wat is er in het afgelopen jaar verandert?

"Ik kan nu dagelijks leuke dingen doen en mensen geluk brengen en zoveel bizarre dingen mogen doen. Het was echt niet normaal. Maar één van de dingen die ik echt bijzonder vond om te mogen doen, was zingen voor de wedstrijd Nederland - Frankrijk in de Johan Cruijff Arena", aldus Claude. Terugkijkend op een jaar geleden is het compleet veranderd: "Er is helemaal geen plek meer in de agenda om naar school te gaan, soms zat ik er en dacht ik: 'is dit het?', maar nu een jaar later lijkt dat zo lang geleden."

Voor nu houdt Claude zich vooral bezig met het schrijven van nieuwe muziek en genieten van alles wat er nu gaande is: "Stay tuned...", aldus Claude.

De 10 van 2023

3FM is natuurlijk de plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Wie moet je live zien, horen en checken? Dat is precies waarom jij deze serie echt moet checken!

Want in 'De 10 van 2023' staan tien Nederlandse acts die in 2023 hoge ogen gooien, zowel in live-optredens als in verwachte releases.

Ben je benieuwd wie de rest van 'De 10 van 2023' zijn? Check de lijst hieronder!

- Bente
- Joost
- Néomi
- Claude
- Lov3less
- The Jordan
- Wodan Boys
- Elephant
- Maxine
- Prins S. en de Geit

Check hier de rest van de afleveringen rondom 'De 10 van 2023'!

Ster advertentie
Ster advertentie