3FM nieuws

Songfestival nieuws (?)

  1. Nieuwschevron right
  2. Songfestival nieuws (?)
De officiele Belgisch- Nederlandse Elvis fanclub maakt bezwaar tegen inzending België en de Toppers in de remix.
Is het belangrijk? Nee, dat niet, maar wel hilarisch. Maar we houden het kort.

Waar kun je je druk over maken? Over veel dingen blijkt; het houdt je ook van de straat.

Bezwaar

De officiële Belgische- Nederlandse Elvis Presley fanclub heeft een bezwaar ingediend bij het Eurovisie Songfestival tegen de Belgische inzending. Het nummer van Ouchène, 'Copycat', gaat over een Elvis-imitator die denkt dat Elvis juist hem imiteert. Over de echte Elvis zingt hij onder meer dat hij te dik is om te rock-'n-rollen, en dat hij rijk, arrogant en dood is. Tja, weinig tegen in te brengen toch?

Blinde paniek

Maar de fanclub is in rep en roer, is diep beledigd en heeft dus zelfs de moeite genomen om bezwaar in te dienen. Elvis imitator avant la lettre René Schuman laat op nieuws.nl weten ook geshockeerd te zijn. Hij vindt het bovenal beledigend voor de fans. René en de fanclub worden overspoeld door klachten van verontwaardigde Elvis fans. Dit soort misstanden moeten aan de kaak gesteld worden. Op de barricaden!

Nog meer Songfestival nieuws (?)

De Nederlandse inzending 'Shine' van de Toppers is geremixed door DJ John Marks. Hij is bekend van de nummers 'Carniva' en 'Insanity'. Het nummer heet nu officieel 'Shine New Wave' Eurovision 2009 Mix. Dat maakten de Toppers vrijdagmorgen bekend en de single is vanaf vandaag te koop. Ren naar de winkel!

Is het toch een lang bericht geworden.

Ster advertentie
Ster advertentie