3FM nieuws
VPRO

Win kaarten voor Song van het Jaar Festival 2018

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor Song van het Jaar Festival 2018

Ieder jaar weer diezelfde vraag: wat was de allerbeste song van de afgelopen twaalf maanden? Gelukkig wordt die vraag binnenkort weer beantwoord want het is weer tijd voor het jaarlijkse Song van het Jaar Festival op vrijdag 7 december in TivoliVredenburg. Met dit jaar onder andere op de line-up: Kensington, De Likt, Nana Adjoa, Donnie en Indian Askin.

Dit is het festival waar je bij moet zijn! En wil zijn natuurlijk. Daarom win je deze week iedere dag tickets op 3FM. Wat krijg je ervoor terug? Een hele dag festival van 15:00 tot 00:00, live radio vanuit een 3FM-studio en aan het eind van de dag de award uitreiking van de song van het jaar 2018. Wie wordt de opvolger van 'Make The Call, Leave It All' van De Staat in 2016 en 'Everything Now' in 2017? Je hoort het daar!

Line-up

Kensington, De Likt, Donnie, Indian Askin, Nana Adjoa, Pip Blom, Son Mieux, Amber Arcades, Waltzburg, The Visual, Karel, Amy Root, Boy Azooga, MEROL, Yung Nnelg, Van Common, S10, Donna Blue en Jay-Way.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe win ik dan?

Hoor je vanaf nu het 3FM Ticket Alarm voor Song van het Jaar afgaan? Stuur dan zo snel mogelijk een sms'je naar 3333 of een app'je naar de studio via de 3FM App. Wie weet zien we jou dan op 7 december in Utrecht!

Ster advertentie
Ster advertentie