3FM nieuws

Dit is waarom Adriaan Persons het in 2024 gaat maken

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is waarom Adriaan Persons het in 2024 gaat maken

Twee weken geleden presenteerde 3FM 'De 10 van 2024': een lijst van tien Nederlandse acts die in 2024 het verschil gaan maken, zowel in liveoptredens als in verwachte releases. Eén van die acts is Adriaan Persons. Vanochtend stond hij in de 3FM Live Box bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow om zijn nieuwste single 'DOPAMINE' te spelen.

Wie is Adriaan Persons?

Adriaan Persons maakte zijn debuut in 2013 tijdens het tv-programma The X Factor, waar hij de halve finales bereikte. Na dit avontuur werd hij de toetsenist van de band RONDÉ, waar hij niet alleen de toetsen bespeelde maar ook een essentiële rol speelde als songwriter. Zijn bijdragen omvatten het mede-schrijven van de hit ‘Run’. In 2020 koos hij ervoor de band te verlaten om zich te richten op zijn carrière als songwriter en producer. Zijn talent werd beloond met een Buma Award in 2021 voor zijn bijdrage aan het nummer ‘Perfect’ van Lucas & Steve. Toen hij begin dit jaar de inspiratie kreeg om eigen muziek te maken, ging hij er met volle overtuiging voor. Zijn stijl? Nederlandstalige poprock van de oude stempel, maar dan in een 2024 jong jasje. Eind vorig jaar is Adriaan ook uitgeroepen tot 3FM Talent bij VoorAan.

Na de debuutsingle ‘Vanavond Komt Ze Naar Mij', bracht Adriaan vorige week zijn nieuwe nummer 'DOPAMINE' uit. Vanochtend speelde hij 'm in de 3FM Live Box. Check het optreden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom maakt Adriaan Persons deel uit van De 10?

3FM-dj Wijnand Speelman kan je precies vertellen waarom Adriaan Persons deel uitmaakt van De 10 artiesten die het dit jaar helemaal gaan maken: "Adriaan heeft twee liedjes uit, maar een catalogus aan muziek op de plank liggen. Live staat het super goed met een fantastische band, maar ook in z’n eentje blijven zijn tracks staan. Ik verheug me op alles wat hij nog gaat uitbrengen!"

Benieuwd wie nog meer deel uitmaakt van 'De 10 van 2024'? Klik dan hier.

Ster advertentie
Ster advertentie