3FM Talent

Adriaan Persons is 3FM Talent

foto: Adriaan Personsfoto: Adriaan Persons
  1. Nieuwschevron right
  2. Adriaan Persons is 3FM Talent

Adriaan Persons is gisteravond uitgeroepen tot 3FM Talent bij VoorAan! Jamie en Olivier mochten het nieuws brengen toen hij te gast was. Je zult Adriaan nu extra vaak horen op 3FM!

Adriaan Persons

Afgelopen maand bracht Adriaan Persons zijn debuutsingle 'Vanavond Komt Ze Naar Mij' uit. Met zijn eigenzinnige sound en aanstekelijke geluid krijgt hij iedereen op de dansvloer. Adriaan is geen onbekende in de muziekwereld; hij heeft al een aantal jaren ervaring als veelgevraagd songwriter en producer. Ook was hij onderdeel van Rondé als toetsenist. Maar toen hij begin dit jaar de inspiratie kreeg om eigen muziek te maken, ging hij er met volle overtuiging voor. Volgend jaar is hij te zien op ESNS, dus het is duidelijk dat we van Adriaan nog veel meer gaan horen in de toekomst.

Vanavond Komt Ze Naar Mij

Op 8 september kwam Adriaans debuuttrack 'Vanavond Komt Ze Naar Mij' uit. Inmiddels, een maand later, heeft het nummer al 100.000 streams bereikt. “‘Vanavond Komt Ze Naar Mij’ leek bijna zichzelf te schrijven, zo snel ging het. Meteen voelde ik heel sterk: deze song ga ik zelf zingen en onder mijn eigen naam uitbrengen,” vertelt Adriaan over de single. Deze aanstekelijke meezinger is natuurlijk nu al te horen op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie