3FM nieuws

HOROSCOOP: Dit is wat de bloedmaansverduistering betekent voor jou

  1. Nieuwschevron right
  2. HOROSCOOP: Dit is wat de bloedmaansverduistering betekent voor jou

Aanstaande vrijdagavond is de hemel het schouwspel van twee unieke astronomische fenomenen die op magische wijze tegelijkertijd plaatsvinden. Op dit historische moment vindt de langste maansverduistering OOIT plaats en is er een BLOEDMAAN.

HUH, EEN MAANSVERDUISTERING EN BLOEDMAAN?!

De maan verduistert omdat de aarde voor de zon staat. De totale verduistering begint vrijdag 27 juli om 21:30 en de volledige eclips eindigt om 23:14. Daarna doet de maan er nog ongeveer twee uur over voordat-ie weer helemaal kan shinen. Het is daarmee de langste maansverduistering van deze eeuw. En die bloedmaan dan? Het is allemaal heel ingewikkelde sterrenkunde. Het komt er op neer dat de aarde voor de zon staat, waardoor de kleuren van het zonlicht opsplitsen en afbuigen door onze dampkring. Hierdoor komt alleen maar rood licht op de maan. Dit is het meest zichtbaar op het magische tijdstip 22:22.

DE WERELD GAAT NAAR DE MAAN

Christenen koppelen dit soort uitzonderlijke uitspattingen van de kosmos vaak direct aan de Apocalyps . Deze rode maan in combinatie met de verduistering is dan ook direct te herleiden in de Bijbel. In Joël 2:31 staat letterlijk: “De zon zal veranderd worden in duisternis en de maan in bloed, voordat de grote en geduchte dag van de HERE komt.” Wie weet zijn dit profetische woorden voor aanstaande vrijdag en is de bloedmaansverduistering wel het begin van het einde!

WAT STAAT ER IN DE STERREN?

Deze bloedmaansverduistering is het teken van voorspoed en een nieuw begin. Doordat de Ritaoras in lijn staan met 30-seconds-to Mars is de bloedmaan het teken dat alle persoonlijke ontwikkelingen van de afgelopen tijd voltooid zijn en je ontwaakt als een nieuwe versie van jezelf. Ook krijgt je liefdesleven een boost. Volgens astrologen K. Pappie en J. Nolet hangt er liefde in de lucht en zit het er dik in dat je de ware tegen het lijf kan lopen. Door een interruptie in de dualiptische cyclus van de arcticmonkeyway is het universum je eindelijk goed gezind en dat kan zomaar een financiële meevaller met zich meebrengen. Volgens de post-malonese kalender is het dotaanse tijdperk voorbij en straalt de Kovacs-ster sia-positieve energie op de aarde waardoor je lichamelijk en geestelijk helemaal opgeladen wordt. Om deze straling optimaal op te nemen, is het aan te raden de antenne van je radio af te stemmen op de frequentie van de kosmos. In onderstaand overzicht vind je de meest recente metingen van de frequenties van deze buitenaardse krachtvelden.

JORAM IN SPACE

Voor de ultimate bloedmaansverduistering-experience gaat Joram vrijdagavond van 22.15u tot 23.15u live radiomaken vanaf de Omroeptoren in het Media Park. Twee gelukkige luisteraars kunnen daar bij zijn! Wil je weten hoe? Check dan onze Facebook!

Ster advertentie
Ster advertentie