3FM nieuws

ICYMI: 30 Seconds To Mars in de studio, Drake dropt hints

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: 30 Seconds To Mars in de studio, Drake dropt hints

Donderdag muziekdag! Je vindt alle muzieknieuwtjes van vandaag, donderdag 5 oktober, natuurlijk in de In Case You Missed It.

(Foto: Ben Houdijk)

16:12 uur: Santigold komt met nieuw album

Santigold brengt haar derde album uit. Op haar album, 99cents, gaat ze de strijd aan met materialisme. Gisteren bracht ze de eerste single, 'Can't Get Enough Of Myself', van het album uit, en praatte ze met Beats 1, over onder andere de cover art. Zo legt de Amerikaanse zangeres uit:

"Everything is undervalued, so I thought 99 cents is a good price for me, and my life and all my hard work, you know."

Het album komt 22 januari 2016 uit!

14:25 uur: Sia brengt video uit

De Australische zangeres Sia is druk bezig. Gisteren bracht ze nog de single 'Bird Set Free' uit: een track geschreven voor Adele. Eerder bracht ze 'Alive' uit, waarvoor ze inmiddels een video voor heeft gemaakt. Het album This Is Acting, waar beide singles op staan, komt 29 januari 2016 uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

11:49 uur: Jared Leto duikt de studio in

Social media doet het goed als promotietool. De frontman van 30 Seconds To Mars, Jared Leto, heeft op Instagram een post geplaatst waarin hij lekker aan het hinten is naar nieuw materiaal van de band. De laatste plaat van TSTM stamt alweer uit 2013, en blijkbaar vindt Jared november 2015 een mooi moment om weer te beginnen aan iets nieuws. Mars is coming...

#MarsIsComing

Een foto die is geplaatst door JARED LETO (@jaredleto) op 2 Nov 2015 om 11:28 PST

10:15 uur: Drake gaat voor groots

Nu alle commotie rondom zijn video voor 'Hotline Bling' een beetje is gaan liggen, focust Drake zich op nieuwe dingen. Billboards in het Canadese Toronto beplakken is er daar één van. De poster bevat de tekst 'The 6 Is Watching', samen met twee biddende handen.

Drake kondigde in oktober al aan dat hij de rest van het jaar vrij zou nemen om aan zijn nieuwe plaat te werken: Views From The 6. De poster op het billboard hint ernaar dat de release van dit album sneller zal zijn dan we misschien denken. We'll keep you poste(re)d!

Be home soon

Een foto die is geplaatst door champagnepapi (@champagnepapi) op 4 Nov 2015 om 4:54 PST

Ster advertentie
Ster advertentie