3FM nieuws

Justin Timberlake, Timbaland en Nelly Furtado hinten naar nieuwe samenwerking

foto: Screenshot
  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Timberlake, Timbaland en Nelly Furtado hinten naar nieuwe samenwerking

Na de legendarische zeroes-banger 'Give It To Me' van Justin Timberlake, Timbaland en Nelly Furtado in 2007, lijken de drie artiesten weer samen te komen voor nieuwe muziek! Timbaland deelde eerst via Instagram een screenshot van de drie samen in een FaceTime-gesprek, en deelde daarna een snippit met erbij in de caption: "We back!". Dat belooft veel goeds!

Zeroes dreamteam

De muzikale geschiedenis van dit trio gaat terug naar 2007, toen ze samenwerkten aan de hit 'Give It to Me' van Timbaland. Het nummer volgde op een succesvol jaar voor zowel Furtado als Timberlake, die allebei nummer 1-albums uitbrachten met Timbaland's productie. Furtado's album Loose bevatte hits als 'Promiscuous', 'Maneater' en 'Say It Right', terwijl Timberlake's FutureSex/LoveSounds nummers als SexyBack', 'My Love', en meer liet horen. Na 'Give It to Me' bleef Timbaland produceren voor Timberlake, en in 2009 verschenen zowel Furtado als Timberlake op nummers op zijn album Shock Value II.

In april van dit jaar onthulde Timbaland in een interview met Variety dat hij en Timberlake hard hebben gewerkt aan een opvolger van Timberlake's album uit 2018, Man of the Woods. Hij liet weten dat het materiaal vergelijkbaar klinkt met FutureSex/LoveSounds en met de "fun Justin vibe".

"We back!"

Met de aankondiging van hun mogelijke samenwerking worden fans over de hele wereld in spanning gehouden over wat dit getalenteerde trio in petto heeft. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een nieuw nummer, is de sfeer hooggespannen. Een kleine snippet hoor je in onderstaande Instagram-post van Timbaland:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie