3FM nieuws

MEAU maakt als Ambassadeurs van de Vrijheid een podcast over vrouwenrechten

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU maakt als Ambassadeurs van de Vrijheid een podcast over vrouwenrechten

Vanochtend is bekend gemaakt dat MEAU, net als Froukje en Tabitha, tijdens 5 mei als Ambassadeur van de Vrijheid optreedt op verschillende Bevrijdingsfestivals. Maar wat wordt er nog meer van je verwacht als Ambassadeur? In de middagshow van Barend & Benner geeft MEAU antwoord op deze vraag.

Podcast over vrouwenrechten

MEAU wilde altijd al een keer in haar carrière Ambassadeur worden. "Het is echt een hele grote eer om dit te zijn." Toen de vraag kwam, heeft ze ook meteen ja gezegd. De optredens die MEAU tijdens Bevrijdingsdag geeft zijn in Flevoland, Limburg en Drenthe. Als Ambassadeur voert ze ook nog een andere taak uit, die voor een ieder ander is.

MEAU heeft gekozen voor een podcast over vrouwenrechten, omdat ze vindt dat dit nog niet is wat het moet zijn. In zowel Nederland als in andere landen verdient dit nog veel aandacht. "Ik besef me dat ik best wel in een bubbel leef en in iedereens bubbel is het anders hoe ermee wordt omgegaan." Ze gaat voor de podcast in gesprek met verschillende mensen uit verschillende sectoren. "Hopelijk gaat dit mensen aan het denken zetten."

Ster advertentie
Ster advertentie