3FM nieuws

Goldband in AFAS Live uitverkocht: 3FM heeft de laatste tickets en zendt show uit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband in AFAS Live uitverkocht: 3FM heeft de laatste tickets en zendt show uit

In september 2019 stond Goldband voor het eerst bij Vera On Track in de 3FM Live Box, in 2020 werden ze 3FM Talent en afgelopen jaar wonnen ze twee 3FM Awards en speelden ze alle festivals plat. Nu staan ze in maart 3x in de AFAS Live. Compleet uitverkocht, maar 3FM heeft de allerlaatste kaarten voor jou en zendt het concert ook nog eens uit.

De zondag na het winnen van de Popprijs, hangen ze bij 3FM-dj Vera aan de telefoon. Om natuurlijk bij te praten over Noorderslag, maar ook om aan te kondigen dat 3FM hun AFAS Live-show op 26 maart gaat uitzenden. En je binnenkort de allerlaatste kaarten voor het uitverkochte concert bij 3FM wint.

Hoe win ik tickets?

Luister vanaf 6 maart naar 3FM en win deze hottest tickets in town. Bij 3FM heb je die hele week kans om tickets te winnen voor jou en twee van je beste vrienden. Dus luister naar 3FM, doe mee en wie weet ben jij er op de 18e wel bij. Of hou de social kanalen van 3FM in de gaten want daar valt ook nog wat te winnen.

3FM zendt concert Goldband uit

En mocht je die tickets nou niet winnen? Ook niet getreurd, want 3FM zendt op 26 maart de hele show ook nog eens uit. Van begin tot eind. 'Noodgeval', 'Witte Was' en 'Stiekem'. Het komt allemaal voorbij bij Vera On Track op 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie