3FM nieuws

3FM zendt Goldband in AFAS Live uit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM zendt Goldband in AFAS Live uit

Goldband stond vorig weekend driemaal in een retestrak uitverkochte AFAS Live, waarbij Amsterdam even Den Haag werd. Heb jij de show (net als vele anderen) moeten missen? Geen stress: 3FM zendt bij Vera On Track de gehele AFAS Live-show uit samen met een interview met de band. Tune vanavond 19:00 in bij Vera On Track voor Goldband special.

Goldband @ AFAS Live

In moordend tempo vergaart de Haagse formatie Goldband een grote schare fans door heel het land. Na meerdere Edisons, 3FM Awards (afgelopen donderdag nog drie 3FM Awards in de wacht gesleept), een legendarische show op het grootste podium van Lowlands én de Popprijs 2022 waren de verwachtingen hoog voor de driemaal uitverkochte shows in AFAS Live. Gelukkig wist de band de ongelofelijke hype meer dan waar te maken. Gastoptredens van DI-RECT, Son Mieux, Sophie Straat en natuurlijk Maan, knallers van een hit die door iedere bezoeker luidkeels werd meegeschreeuwd en natuurlijk de charisma van het Haagse trio wat zo ontzettend aanstekelijk werkt. Iedereen wil een stukje van Goldband.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Interview na eerste AFAS Live-show

Na de eerste show plofte het Haagse trio nog op (en naast) de bank met 3FM-dj Vera Siemons. Ze spraken over hun obstakels, eerste radio-interview bij 3FM en samenwerking met Maan met een gouden en platina plaat als resultaat.

Tijdens het gesprek heerste er een ultieme ontlading bij het trio. De jongens bedanken Véras voor de videoclip. Maan en haar vriendinnen voor alles en ook 3FM-dj Vera zelf die Goldband vanaf het eerste moment op de radio draaide. "Dankjewel dat je de eerste, als enige, was die in ons geloofde. En dat we 'Mijn Stad' live mochten spelen toen", verkondigd de band dan ook geëmotioneerd tegen Vera.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie