3FM nieuws

Line-up Fortarock XL compleet

  1. Nieuwschevron right
  2. Line-up Fortarock XL compleet

Fortarock XL heeft met Heaven Shall Burn en Audrey Horne de laatste namen bevestigd.

Update: De organisatie van Fortarock XL heeft de laatste namen bevestigd. Met de toevoeging van Heaven Shall Burn en Audrey Horne is de line-up compleet. In totaal treden op zaterdag 1 juni achttien verschillende bands op tijdens het hardrockfestival.

Het Nijmeegse festival FortaRock XL heeft zijn programmering zo goed als rond met de bevestiging van de Zweedse progressieve rock van Opeth, de folk metal van Finntroll, de snoeiharde sludge metal van Amenra en rijzende ster Hacktivist, die het metalgenre combineren met rauwe hiphopzang.

Rammstein en Volbeat

FortaRock XL richt zicht zowel op gevestigde namen als op nieuwkomers binnen de metal en heavy rock. Er zijn inmiddels zestien acts bevestigd voor het festival dat plaatsvindt op zaterdag 1 juni. Naast de nieuw bevestigde namen maken dan onder meer ook Rammstein en Volbeat hun opwachting in het Nijmeegse Goffertpark.

3FM Presents: FortaRock XL 2013

Het rockfestival vindt plaats op zaterdag 1 juni 2013 in het Nijmeegse Goffertpark in Nijmegen. Wil jij dit festival niet missen? De kaartverkoop is al begonnen.

Ster advertentie
Ster advertentie