3FM nieuws

DI-RECT moedigt iedereen aan zichzelf te zijn

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT moedigt iedereen aan zichzelf te zijn

De mannen van DI-RECT gaan inmiddels al een tijdje mee in de Nederlandse muziekscene maar weten zich elke keer weer te vernieuwen. De raspende stem van Marcel van Veenendaal schreeuwt het uit: be strong.

Je hoort DI-RECT op 3FM met hun track 'Be Strong'! Voor de clip van het nummer werkte de band samen met meer dan 50 (on)bekende koppen. Zo zien bijvoorbeeld voormalig pornoster Bobbi Eden, ontwerper Bas Kosters en acteur Harry Piekema. Check de video hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hart onder de riem

De opbeurende tekst van 'Be Strong' moet een hart onder de riem zijn voor mensen die troost zoeken én mensen inspireren om echt zichzelf te kunnen zijn. Daarom leek het de band een goed idee om de tekst uit de track letterlijk na te spelen. Dat idee bleek ambitieuzer dan vooraf gedacht, want de uiteindelijke opnames voor de videoclip tikte uiteindelijk 50 figuranten op 40 verschillende locaties aan.

Nieuwe muziek

Wil je meer nieuwe muziek luisteren? Check dan de 3FM Now Playing. Daar vind je onder andere nieuwe muziek van Twenty One Pilots, Snelle en King Princess!

Ster advertentie
Ster advertentie