3FM nieuws

EUT speelt het dak van NEMO plat!

  1. Nieuwschevron right
  2. EUT speelt het dak van NEMO plat!

EUT is deze maand 3FM Talent. Dat gaat gepaard met een jamsessie op een speciale locatie! Als pauze tussen alle wetenschappelijke escapades door konden de kids bij NEMO genieten van EUT. Zij stonden namelijk op het dak van het wetenschapspaleis!

Ze zijn de meest geboekte band van de Popronde en hebben bijna hun album af. Tussen al die drukte door namen ze met ons deze toffe 3FM Talent Session op!

Believe

Als het om wereldwijde dance-knallers gaat dan gaat niemand minder dan Cher er met de kroon vandoor. Met haar nummer 'Believe' veroverde ze een Grammy én introduceerde ze de wereld tot de magie van autotune. In dezelfde stijl doet EUT een gooi naar het nummer. Het resultaat kun je hier bewonderen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Supplies

Wat je als 3FM Talent niet achterwege mag laten is natuurlijk je nieuwste single! Daarom speelde EUT hun 'Supplies' voor ons. Check daarom het nummer hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kun je geen genoeg krijgen van EUT en wil je ze graag eens live zien? Check dan hier de Popronde data. Als je het EUT vraagt zijn ze live het sterkst, dus ga dat zien!

Ster advertentie
Ster advertentie