3FM nieuws

Ga met 3FM en Frank naar je eerste (test)festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Ga met 3FM en Frank naar je eerste (test)festival

Aankomende zondag is het zover: Biddinghuizen gooit het geliefde terrein weer open voor het eerste Back To Live (test)popfestival. Misschien heb je wel een kaartje weten te bemachtigen! Zo niet, geen zorgen...

3FM-dj Frank van der Lende doet namelijk live verslag vanaf het evenement en op 14 maart krijg je door middel van een mini-docu van 3voor12 een kijkje achter de schermen van alle fieldlabevenementen tot nu toe.

Back To live Popfestival

Onze Festival Frankie is zondag 14 maart de hele dag op het popfestival in Biddinghuizen. Zijn avonturen kun je natuurlijk volgen via de radio, de app of de website, maar ook via de socials van 3FM.

Frank: "Als een klein jochie sta ik te te trappelen om de festivalweide op te rennen! Met echte live muziek, niet door een scherm, een tapbiertje en allemaal wildvreemde mensen die hetzelfde delen: levenslust"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mini-docu

Ook publiceren 3voor12 en 3FM op zondag 14 maart een mini-docu op het YouTube-kanaal van 3FM. Met een uniek en exclusief kijkje achter de schermen van deze testevenementen.

Fieldlab evenementen

Back to Live organiseert in samenwerking met de overheid meerdere Fieldlab Evenementen om de veiligheid hiervan te testen. Zo wordt er zaterdag 13 maart ook een dancefestival georganiseerd, en was er afgelopen week een concert van André Hazes in de Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie