3FM nieuws

O.a. De Staat, Chef'Special en Froukje op het eerste Fieldlab-festival

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. O.a. De Staat, Chef'Special en Froukje op het eerste Fieldlab-festival

Ein-de-lijk! Het gaat gebeuren: het eerste testfestival Back To Live van Nederland tijdens deze coronacrisis. En de line-up is vanmorgen op 3FM bekend gemaakt! O.a. Chef'Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie, Froukje en Bilal Wahib krijgen de eer om tijdens het popfestival op 14 maart in Biddinghuizen op te treden.

TESTIVAL

Proef je het zonnetje en je eerste lauwe biertje al? Alhoewel... Het is maart dus dat mooie weer wordt nog afwachten. Maar even de belangrijke zaken: hoe gaat zo'n festival er dan eigenlijk uitzien? Op het evenemententerrein in Biddinghuizen worden in totaal 1500 bezoekers ontvangen en opgedeeld in groepen van 500 personen die ook een PCR test moeten ondergaan. Deze groepen krijgen andere instructies en hun activiteiten worden nauwlettend gemeten en bekeken.

(Het festivalterrein in Biddinghuizen tijdens Lowlands 2019)

Andere testevenementen

Maar dit popfestival is niet het enige evenement dat Back To Live organiseert. Op 6 maart is er een dance event in de Ziggo Dome met o.a. Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lady Bee. Een dag later een concert op dezelfde locatie van André Hazes. En op 13 maart nog een festival gericht op dance met o.a. Joris Voorn, Reinier Zonneveld Live, Colin Benders, Nicky Elisabeth en Philou Louzolo op de line-up

Kaartverkoop

Meer dan 180.000 mensen hebben zich aangemeld om mee te doen aan de testevenementen, maar een plek is niet automatisch bemachtigd. De kaartverkoop start op donderdag 25 februari om 12:00 uur via de officiële kanalen van Back To Live.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie