3FM nieuws

Concert-alert: Gorillaz komen naar Amsterdam!

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert-alert: Gorillaz komen naar Amsterdam!

Gorillaz komen op dinsdag 21 november naar de Amsterdamse Ziggo Dome! Ze komen langs met de Humanz Tour, waarbij je natuurlijk alle nieuwe tracks live gaat zien.

Gorillaz on tour

De virtuele act gaat dus op tour! Tijdens de show zie je Murdoc Niccals (bas), Noodle (gitaar), Russel Hobbs (drums) en 2D (vocals) op het podium, vergezeld door de Gorillaz liveband. Yes, daar zit onder andere Damon Albarn ook gewoon weer in. Ze starten op 1 november 2017 in Luxemburg en eindigen op 4 december in Londen.

Gorillaz brachten eind april hun eerste album in zeven jaar uit: Humanz. Daarvan hebben ze al vijf tracks gereleased, waaronder 'Andromeda', die je nu op 3FM hoort.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dit wil je zien

Het voorprogramma van de avond is nog niet bekend, maar hey: het kan er alleen nog maar mooier op worden, toch? De kaarten voor het concert gaan vrijdag 5 mei in de verkoop, via de bekende voorverkoopkanalen. Ook heel vet: vorige week hadden de Gorillaz een primeur. Zij hielden 's werelds allereerste virtuele interview! Dat zag er best wel cool uit. Freaky, maar cool.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie