Naar homepage
3FM nieuws

Terugkijken: Circa Waves in de 3FM Live Box!

  1. Nieuwschevron right
  2. Terugkijken: Circa Waves in de 3FM Live Box!

Twee van de vier bandleden van Circa Waves waren vanochtend al vroeg uit de veren en kwamen langs in de ochtendshow bij Sanders Vriendenteam. Nachtrust hadden ze niet zoveel: gisteravond stonden ze namelijk nog in Paradiso, als voorprogramma van Two Door Cinema Club.

Sad Happy

De band wilde een album uitbrengen, maar dan anders dan anders. En zo ontstond Sad Happy: bestaande uit twee albums, Sad en Happy. Één album is zoals in de titel te zien is, een vrolijk album en het andere een verdrietiger. Begin januari kwam het eerste deel Happy uit met daarop de leadsingle 'Jacqueline' die ze vanochtend in de 3FM Live Box speelden.

'Jacqueline'

Sander vraagt zich af over wie deze track dan gaat, dus dat vraagt 'ie eventjes na. Het blijkt over het nichtje van Kieran Shudall te gaan, gitarist van de band. Ze is moeder en heeft een pittige tijd met haar baby: "It's about a mother who is struggling." De track staat op het eerste deel van het album Happy Sad en is de eerste single op het album. Check het optreden hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie