3FM nieuws

Nielson ontdekt nieuwe sound met 'Diamant'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson ontdekt nieuwe sound met 'Diamant'

De kans zit er dik in dat je al effe niks meer van Nielson hebt gehoord. Nu is hij gelukkig weer terug met een gloednieuwe track: 'Diamant'. Het is een liedje over verliefdheid, waarbij je eigenlijk aan niets anders meer kan denken dan aan je meisje.

Over de track

Bij 'Diamant' bracht Nielson meteen een clip uit en die is hartstikke intiem! Nielson zingt niet alleen over z'n diepste gevoelens, hij laat het ook nog eens zien. In de video zie je Nielson, die zijn huis niet uitkomt zonder dat zijn geliefde hem op wat voor manier dan ook opwacht. Hij kan er simpelweg niet aan ontsnappen en dat gevoel hebben we allemaal weleens gehad, toch?! Je kunt de nieuwe video en track van Nielson hieronder checken!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe sound

Na maanden in de studio heeft Nielson sinds vorige week zijn nieuwe album af. Hij komt binnenkort uit, maar tot die tijd kunnen we genieten van 'Diamant'. Die klinkt qua sound overigens wel een stuk anders dan we van de zanger gewend zijn, er zit namelijk een wat meer elektronische, in plaats van een singer- songwriter vibe in. Nielson zelf wil dit vooral doen omdat hij niet wil terugkijken op zijn leven en tot de conclusie komen dat hij alleen maar het veilige pad bewandeld heeft.

Naar eigen zeggen is hij enorm geïnspireerd door artiesten als The Weeknd. Die sfeer hoor je goed terug in de track! Toch blijft Nielson nog wel altijd die romanticus die graag over de liefde zingt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekend van tv

Na zijn deelname aan het TV-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland, gaat het snel met de populariteit van Nielson. Hij steelt menig vrouwenhart met zijn Nederlandstalige nummer 'Beauty & De Brains' en speelt veel door het land en bij verschillende radiostations.

Ster advertentie
Ster advertentie