3FM nieuws

3FM-luisteraar Ilse onthult: "Kings Of Leon komen met een nieuw album!"

foto: Foto: Bullet-ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-luisteraar Ilse onthult: "Kings Of Leon komen met een nieuw album!"

De drie broers en neef uit Nashville touren dit jaar Europa rond. Op 26 juni staan ze in het Zuiderpark samen met Snow Patrol. Maar waar blijft nou de nieuwe muziek, het is tenslotte al vier jaar terug? Luisteraar Ilse heeft het antwoord! Hoe dan? Omdat ze de band onlangs nog sprak! Ja joh... Alsof het niks is.

"Ik kwam ze tegen op een festival"

Luisteraar Ilse vertelt: "Ze zijn al een hele tijd bezig met een album en dat moet voor de kerst klaar moeten zijn. Ik heb ze in september gesproken, de bassist zei dat ze halverwege waren en de drummer vertelde dat er nog geen enkel nummer helemaal af was gemaakt." Ze sprak de leden van de band tijdens hun eigen 'Music City Food + Wine' festival in Nashville.

Luister het hele gesprek met 3FM-dj Herman hier terug:

Andere geruchten

Dit is niet de enige aanwijzing richting een nieuw album. Ook is hun Instagram ineens weer helemaal on a roll. Normaal post de band helemaal niets, maar nu starten ze met het maken van rumoer...

Daarnaast maakten ze tijdens de verjaardag van Caleb een referentie op Instagram naar het nieuwe album. Dit door 'Happy Thirty8th' als caption onder een post te plaatsen en die acht verwijst dan weer naar het achtste album. Maar het is nog even wachten totdat we een definitieve titel en releasedatum hebben. Dus aan alle fans: houd vol!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie