3FM nieuws

Tweede editie De Wereld Draait Buiten bevestigd

  1. Nieuwschevron right
  2. Tweede editie De Wereld Draait Buiten bevestigd

De Wereld Draait Door gaat weer naar buiten. De tweede editie van De Wereld Draait Buiten vindt dit jaar plaats op zondag 6 juli.

Na een succesvolle eerste editie presenteert De Wereld Draait Door op zondag 6 juli met trots voor de tweede keer het festival De Wereld Draait Buiten.

Blaudzun en De Jeugd van Tegenwoordig op De Wereld Draait Buiten

De achtertuin van de DWDD-studio, het Westerpark, wordt opnieuw omgebouwd tot een festivalterrein met uiteenlopende acts. Ook dit jaar zal het festival zowel gevestigde artiesten als jonge nieuwe acts programmeren. Naast een aantal grote acts zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Blaudzun en Moss zijn ook Sky Pilots en Tangarine al voor het festival geboekt.

DWDD-gezichten op De Wereld Draait Buiten

Ook de bekende De Wereld Draait Door-gezichten zullen niet ontbreken. Zo is er wederom stand-up comedy van Pieter Derks, muziek en gedichten van Nico Dijkshoorn, colleges van Herman Pleij en Joost Zwagerman spreekt over film, popmuziek en literatuur uit zijn geliefde Amerika.

Ook krijgen de toomlertalenten Stefan Pop, Patrick Laureij, Tim Fransen en Peter Pannekoek een podium. Daarnaast maken Giels laatste singer songwriter-talenten tijdens De Wereld Draait Buiten hun festivaldebuut. Meer acts worden binnenkort bekend gemaakt.

De Wereld Draait Buiten

De Wereld Draait Buiten beslaat 5 podia: de Westerunie, het Transformatorhuis, de Gashouder, de Westertent in het nabijgelegen grasveld en dit jaar als hoofdpodium een groot open lucht podium; 'Park Podium'.

Ster advertentie
Ster advertentie