3FM nieuws

Post Malone ft. Morgan Wallen scoren met ‘I Had Some Help’ nieuwste 3FM Megahit

foto: Post Malonefoto: Post Malone
  1. Nieuwschevron right
  2. Post Malone ft. Morgan Wallen scoren met ‘I Had Some Help’ nieuwste 3FM Megahit

Nadat hij zei het genre eerder al te zien zitten, is het eerste countrynummer van Post Malone een feit! Samen met een moderne countryster in Morgan Wallen duikt Posty de studio in. Het vormt ‘I Had Some Help’, de nieuwste 3FM Megahit!

Post Malone heeft het slim gespeeld. Op de veelbesproken countryplaat van Beyoncé, Cowboy Carter, is Post Malone op ‘LEVII’S JEANS’ te horen. Een aantal weken later is hij te vinden op de openingstrack van Taylor Swift haar nieuwste plaat, genaamd ‘Fortnight’. Hiermee laat Post zichzelf horen op de twee meest actuele platen van dit jaar.

Nadat hij al eerder aangaf het countrygenre wel te zien zitten, is het nu voorbij met de features en komt hijzelf met een countrypopsong. Samen met Morgan Wallen, die al langere tijd countrypop maakt, zet Post Malone zijn eerste muzikale stappen met cowboyboots aan.

‘I Had Some Help’

‘I Had Some Help’ is het eerste kijkje in het countryalbum van Post Malone, dat later dit jaar zal verschijnen. Het nummer gaat over een gebroken relatie, waarvan je weet dat het de schuld van één iemand is. Teksten als: “It ain’t like I can make this kinda mess all by myself”, spreken hiermee tot de verbeelding.

Nadat Post Malone op zijn vorige plaat Austin op ieder nummer zelf gitaar heeft gespeeld, gaat Posty nu verder door zichzelf te wagen aan het countrygenre. Hiermee laat hij zien dat hij niet enkel als rapper muziek wil maken, maar zichzelf verder wil ontwikkelen. ‘I Had Some Help’ is de nieuwste 3FM Megahit en hoor je deze week extra veel op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie