3FM Megahit

'Everybody Wants To Be Famous' van Superorganism is de nieuwe 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Everybody Wants To Be Famous' van Superorganism is de nieuwe 3FM Megahit!

Muzikanten van over de hele wereld kwamen bij elkaar om de band Superorganism te vormen. Ook stonden ze afgelopen editie op ESNS18 en hun debuutalbum Superorganism komt eraan! De achtkoppige groep scoort deze week de 3FM Megahit.

'Everybody Wants To Be Famous'

Hoewel Superorganism's debuutsingle pas begin 2017 uitkwam, staat het debuutalbum al op de planning voor 2 maart dit jaar. 'Everybody Wants To Be Famous' is daar de eerste single van. De track is een goede representatie van hoe de band is: poppy, leuk en lekker speels! De band neemt zichzelf niet serieus, dat hoor je terug in de grappig klinkende synths en rare geluidjes die door het hele nummer verspreid zitten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het nummer is een soort ode aan internetfame. Doesn't matter the cost, seems like / Everybody wants to be famous. In de clip zien we een verzonnen geschiedenis van Superorganism waar ze bekendheid vergaren dankzij hun unieke muziek en interactie met fans. Toch verliezen ze alles wanneer ze hun ziel verkopen aan adverteerders op hun path to fame. Hopen voor de band dat dit fictie blijft!

Superorganism

Jaren geleden leerden de leden van Superorganism elkaar kennen via verschillende fora op het internet. Emily, B, Ruby, Robert en Harry leerden elkaar kennen toen ze nog in Nieuw-Zeeland woonden.

Orono, de 17-jarige frontvrouw, ontmoette een deel van de groep tijdens hun tour door Japan, waardoor ze online vrienden werden. Toen ze erachter kwamen dat Orono kon zingen vroegen ze haar een demo te maken. Binnen een uur hadden ze bericht terug van haar.

Haar lyrics en stem werden zo goed ontvangen dat ze snel werd opgenomen in de band. Nu zijn ze met z'n allen naar Londen verhuisd om gezamenlijk te kunnen werken aan hun muziek.

Superorganism live bij 3FM

Inmiddels is de band qua bekendheid lekker aan het groeien. Zo stonden ze afgelopen week bij ons op te treden in de 3FM studio op ESNS18. Dat was een gekke sessie, maar wel heel gezellig. Check 'm hier terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hou je van de sound van deze band? Zet je radio dan op 3FM! 'Everybody Wants To Be Famous' zal deze lekker vaak voorbij komen als 3FM Megahit.

Ster advertentie
Ster advertentie