3FM Megahit

'Sign Of The Times' van Harry Styles is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Sign Of The Times' van Harry Styles is 3FM Megahit

Toen One Direction uit elkaar ging, vroegen we ons direct af welke soloprojecten er uit deze break-up voort zouden komen. Rondom Harry Styles bleef het op dat gebied vrij lang stil, tot 7 april 2017. Vanaf vandaag heeft hij namelijk nieuw haar én een nieuwe single die uitgeroepen is tot 3FM Megahit.

Het wachten waard

Zijn ex-bandmaatjes Zayn en Niall releasden al succesvolle solosingles en ook Louis liet van zich horen samen met dj Steve Aoki. Liam dook een grote, muziekloze grot in en Harry ging acteren in de film Dunkirk. Acteren ja, niet zingen. Toch miste hij het podium en besloot hij om weer aan muziek te gaan werken. En hoe! Dit is zijn nieuwste single 'Sign Of The Times'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Instant klassieker

Nee, je luistert niet per ongeluk naar de Top 2000. Het is écht Harry Styles, en wat ons betreft is 'Sign Of The Times' nu al een klassieker. Zo klinkt het nummer in ieder geval. Harry liet eerder weten dat hij geïnspireerd is door Queen en David Bowie, maar trad daarover verder niet in details. Nu weten we dus dat 'ie daar allerminst een grapje over maakte!

Harry vindt het wel spannend om de track nu naar buiten te brengen. Hij vertelde BBC Radio 1 dat hij lange tijd als een soort kluizenaar in de studio zat en dat die eenzaamheid terug te horen is in de track. Er is erg lang en goed over nagedacht en nu mag 'ie eindelijk de wijde wereld in.

"It's a bit weird. I feel like I've been hibernating in the studio for so long, you kind of hear that in the song. It's time to give birth!" , aldus Harry.

Dit is 'm dus, de nieuwe sound van Harry Styles. Wat vind jij ervan? Laat het ons weten op #3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie