3FM nieuws

Steve Aoki en Louis Tomlinson brengen samen dancetrack uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Steve Aoki en Louis Tomlinson brengen samen dancetrack uit

Dit verrassende duo heeft de handen ineen geslagen voor 'Just Hold On'. Deze week speelden ze het nummer voor het eerst live tijdens The Tonight Show van Jimmy Fallon.

Revenge of the misfits

De samenwerking tussen Steve en Louis lijkt nogal onlogisch, maar is eigenlijk helemaal niet zo gek. Als je er goed over nadenkt zijn deze twee namelijk een beetje de outsiders van hun eigen carrièrepad. We weten allemaal dat Steve Aoki onder zijn collega's niet de méést gewaardeerde EDM-DJ is en Louis Tomlinson was het jongetje die alle One Direction-solo's aan zijn neus voorbij zag gaan.

Well no more... Deze misfits slaan terug! De samenwerking met Steve Aoki is overigens geen gelukstreffer voor Louis, maar eerder een goed uitgedachte comeback met waterdichte strategie. Dat liet hij weten in een interview met Music Choice.

"Dance pop is killing it on the radio right now and I was thinking about what would be a smart re-entry to the market for me. Plus it's different enough from One Direction to stand out." - Louis Tomlinson

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Just Hold On' tijdens The Tonight Show van Jimmy Fallon

'Just Hold On'

En eerlijk gezegd moeten we Louis alle credits geven. Zijn stem klinkt goed en het ziet er verrassend genoeg niet eens super ongemakkelijk uit, zo pompend met een vuist in de lucht.

En terwijl Louis de longen uit zijn leven zingt, beweegt Steve zich lekker stampend van synthesizer naar mini DJ-booth naar zijn drumpads. Hij lijkt helemaal in zijn sas en realiseert zich natuurlijk goed dat met alle hoop en hype die nog steeds om Louis (en een mogelijke terugkeer van 1D) hangt, dit zowaar een hitje zou kunnen worden.

Ster advertentie
Ster advertentie