3FM Megahit

Perfect van Dio en Glen Faria is 3FM Megahit

foto: @saschaluna_
  1. Nieuwschevron right
  2. Perfect van Dio en Glen Faria is 3FM Megahit

'Perfect' is al de tweede 3FM Megahit voor Dio dit jaar, eerder scoorde hij er ook al eentje met 'Luchtkastelen'. Deze ode aan de imperfectie maakte hij samen met Glen Faria.

Picture perfect

Dit vrolijke liedje heeft 'n boodschap: Dio en Glen zingen over mensen die perfect zijn ondanks hun imperfecties. Soms maken ze je zelfs mooier! Ze verwijzen naar iedereen die online een perfect leven lijkt te hebben, compleet met Instagram filters en lipfillers.

In de video is laten ze zien hoe iedereen zich altijd maar perfect voordoet, o.a. met de hulp van influencers Rianne Meijer en Anna Nooshin. En ja, die berg vieze was ligt er gewoon hoor, net buiten het frame.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Commercial break

In het reclameblok van de video, jaja, laten Dio en Anna ook een product zien: 'Perfect'. Dit zou ervoor zorgen dat je kaaklijn waterpas wordt en je lach licht geeft in het donker. "De tijd van natural beauty is voorbij. Authentiek is niet meer van deze tijd. Waarom jezelf zijn als je net als iedereen anders kan zijn?" Hop, met een boog die winkelmand in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie