3FM Megahit

'Trouble' van Chef'Special is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Trouble' van Chef'Special is 3FM Megahit

Hoppa: Chef'Special scoort met hun eerste nieuwe single van album 4 meteen een 3FM Megahit. Je gaat 'Trouble' vaak voorbij horen komen op je radio! Frontman Joshua Nolet vertelt Wijnand Speelman alles over het nieuwe materiaal.

Spannend

Chef'Special heeft het afgelopen jaar lang in de studio gezeten en is blij dat ze weer een nieuwe single naar buiten mogen brengen. Maar het is en blijft spannend, volgens Joshua: "Dat is het altijd. Je hebt weer je ziel en je zaligheid erin gestopt, nachtenlang in de studio gezeten met z'n vijven... En als je 'm de wereld ingooit moet je altijd maar zien wat er gebeurt."

'Trouble' is 's nachts tot stand gekomen, tijdens een studiosessie afgelopen zomer. Guido en Jan hadden het refrein bedacht, maar bij het inzingen voelde Joshua 'm nog niet helemaal. "We hebben het toen in een andere toonsoort gestopt, met de autotune erop en de stem omlaag gepitcht. Gewoon om te kijken of die toonsoort werkte. En dat vonden we zo tof, dat we het hebben laten staan! Daarom klinkt die stem in het refrein ook zo anders."

Chef'Special

De band gaat in 2020 vooralsnog drie Nederlandse popzalen langs: TivoliVredenburg in Utrecht, 013 in Tilburg en de Oosterpoort Groningen. "We hebben hier echt heel veel zin in, we hebben al een tijd niet meer in Nederland gespeeld!"

Eind 2018 ging 3FM mee met doventolken Anouk en Mirjam om te bekijken hoe dove en slechthorende fans een concert ervaren. Dat lees je hier!

Ster advertentie
Ster advertentie