3FM nieuws

STONE pakt 3FM Megahit met 'Money (Hope Ain’t Gone)'

foto: Charlie Harris
  1. Nieuwschevron right
  2. STONE pakt 3FM Megahit met 'Money (Hope Ain’t Gone)'

STONE is het nieuwe frisse geluid uit Liverpool! De indierock-band heeft er een goed jaar opzitten: na een uitverkochte tour door het Verenigd Koninkrijk, zijn ze gevraagd als support-act van onder andere Yungblud, Inhaler en Sam Fender. En vanaf vandaag kunnen ze 3FM Megahit aan dit lijstje vol successen toevoegen met 'Money (Hope Ain't Gone)'.

Debuut-EP Punkadonk

In de afgelopen maanden hebben STONE naam gemaakt als een van de meest meest opwindende live bands op het circuit. De band sloot afgelopen zomer een platencontract bij Universal Musical, en hun debuut-EP Punkadonk is speciaal gemaakt om uitverkochten popzalen in het zweet te zetten.

'Money (Hope Ain't Gone)'

De plaat is een verzameling nummers die passen bij de huidige donkere tijd. De rebelse opener 'Money (Hope Ain't Gone)' wordt de toon gezet over hoe moeilijk het kan zijn om op te groeien als Gen Z in deze tijd. "Het nummer deelt de emoties en perspectieven op de wereld van vandaag en de angsten waarmee we worden geconfronteerd", zegt frontman Fin Power.

De track barst dan ook vol emotie over de toestand van onze planeet en hoe het het voelt om volwassen te worden in het huidige klimaat. De plaat klink veelbelovend en is een voorbode voor wat de band ons allemaal in de toekomst te bieden heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie