3FM nieuws

Nothing But Thieves pakt 3FM Megahit met nieuwe track 'Overcome'

foto: Instagram Nothing But Thieves
  1. Nieuwschevron right
  2. Nothing But Thieves pakt 3FM Megahit met nieuwe track 'Overcome'

De Britse rockband Nothing But Thieves bracht een aantal weken geleden de eerste single 'Welcome To The DCC' van het aankomende nieuwe album uit. En nu is het tijd voor single nummer twee: 'Overcome'. En net zoals de voorganger, pakt ook deze track de 3FM Megahit en hoor je dus extra vaak op 3FM deze week.

'Overcome'

De tweede single van het nieuwe album Dead Club City is vandaag uitgekomen. De band laat horen dat ze de nieuwe sound die ze met 'Welcome To The DCC' al lieten horen met deze track lekker wordt doorgezet, maar in tegenstelling tot de eerste single is 'Overcome' een meer gevoelige variant van deze nieuwe sound.

Tijdens een interview met 3FM-dj Vera Siemons gaf de band onlangs aan dat 'Overcome' eigenlijk de eerste single zou worden van het nieuwe album. Toch is er later voor gekozen om 'Welcome To The DCC' eerst te releasen.

De bijbehorende videoclip van 'Overcome' is ook gelijk online gekomen. De band geeft via Instagram aan live te chatten met fans tijdens deze première. Check 'm hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dead Club City

Na het album Moral Panic, is er al een tijdje geen nieuwe muziek uitgebracht vanuit de band, maar frontman Conor Mason heeft wel zelf onder de naam Man-Made Sunshine een debuut-ep gereleast. Zijn soloproject betekent gelukkig niet zijn vertrek bij de rockband, Nothing But Thieves maakt nu een daadwerkelijke comeback en gaan een prachtige zomer tegemoet. Hun album komt uit en ze hebben veel shows gepland staan, waaronder Pukkelpop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie