3FM Megahit

‘Right Here, Right Now’ van San Holo is de nieuwe 3FM Megahit

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Right Here, Right Now’ van San Holo is de nieuwe 3FM Megahit

Hij staat dit jaar op een hele rits aan internationale events en festivals, San Holo is retelekker bezig! In oktober werd hij ook al 3FM Talent en nu scoort 'ie dus weer een Megahit. Niet te stoppen die man!

Brand spanking new

'Right Here, Right Now' is een kersvers nummer dat vandaag voor het eerst te horen is. Deze week hoor je 'm dus meteen extra veel op 3FM! Het is een totaal ander nummer dan zijn hit 'I Still See Your Face', maar zijn signature sound is er zeker in terug te vinden. San Holo: "Ik denk dat we nu wel een eigen sound aan het opbouwen zijn, het is erg kleurrijk en melodieus."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Je checkt 'm ook op Deezer en Apple Music

Op dit moment is alleen de lyric video nog uit. Hij is erg minimalistisch en lijkt gefilmd te zijn door iemand uit de jaren '80 die voor het eerst een handycam vast heeft. Je checkt 'm hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Live List 2018

San Holo studeerde af op gitaar aan de kunstvakschool en is niet bang om die er tijdens een optreden effe bij te pakken. Geen wonder dus, dat hij op de nummer 2 van de 3FM Live List 2018 staat: als je zo moeiteloos kunt switchen tussen skills, ben je een goeie!

Meer muziek? Check 3FM Now Playing!


Je vindt de lijst natuurlijk ook op Deezer en Apple Music.
Ster advertentie
Ster advertentie