3FM nieuws

S10 is deze week 3FM Megahit met 'Hoor Je Mij'

foto: Marie Wynants
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 is deze week 3FM Megahit met 'Hoor Je Mij'

Eerder werd bekend gemaakt dat 'Hoor Je Mij' van S10 het campagnelied voor 3FM Serious Request 2022 is. S10 schreef het liedje voor haar nieuwste album Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt en het past perfect bij het thema van het Glazen Huis dit jaar. Ook raakt het S10 persoonlijk vanwege haar eigen jeugd. Daarom is de track deze week uitgeroepen als 3FM Megahit en is daardoor aankomende week extra vaak te horen zijn op jouw radio.

'Hoor Je Mij'

"Ze vragen hoe gaat het met jou. Maakt het uit wat ik zeg? Want je luistert maar half." Het zijn de eerste regels van 'Hoor Je Mij' en tekenen een beeld van wat de 100.000 vergeten kinderen in Nederland meemaken waar 3FM Serious Request 2022 zich dit jaar voor inzet.

S10 heeft zelf genoeg meegemaakt, en dat ze op deze manier naar voren stapt is heel sterk. Het is een brief aan haar jongere zelf. 3FM-dj's Rob en Wijnand spraken S10 over het nummer. S10: "Ik vind het heel belangrijk om het positieve te benadrukken in plaats van de negatieve kanten te belichten."

"Ik zing het ook echt voor de ander. Ik probeer met de tekst iemand direct aan te spreken dat er altijd iemand zal zijn die luistert."

Check hier de live versie in de 3FM Live Box.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie