3FM nieuws

Chef’Special scoort 3FM Megahit met nieuwste single ‘Speed Of Light’

foto: @miksfilesfoto: @miksfiles
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef’Special scoort 3FM Megahit met nieuwste single ‘Speed Of Light’

Na ‘Miracles’, die afgelopen augustus werd gereleased, is Chef’Special terug met nieuwe muziek voor hun aankomende album. Gisteren bracht de band uit Haarlem ‘Speed Of Light’ uit en deze single wordt meteen uitgeroepen tot de 3FM Megahit. Je hoort ‘m deze week daarom extra vaak voorbijkomen!

‘Speed Of Light’

'Speed Of Light' reflecteert op de snelheid waarmee het leven voorbijgaat. In de videoclip, die zojuist uitkwam, zien we de band synchroonzwemmen. Frontman Joshua Nolet beschouwt de clip als een illustratie van hoe de band als collectief uitdagingen aangaat, zelfs wanneer de individuele leden niet zeker weten of ze het wel kunnen: "We hebben met Chef’Special een veilige omgeving gecreëerd waarin we dingen kunnen proberen, in de wetenschap dat anderen je vangen mocht het mis gaan. Het bouwen van zo’n omgeving daar zou iedereen naar moeten streven."

"Synchroonzwemmen werkt echt alleen maar als je collectief het individu loslaat en beseft dat je elkaar nodig hebt om de ultieme prestatie neer te zetten. Het toont heel goed waar we nu staan als band, maar het is ook een boodschap aan de wereld." vertelt drummer Wouter Prudon. Bekijk de videoclip hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album en tour

Net als ‘Miracles’ zal ‘Speed Of Light’ op het gloednieuwe album van Chef’Special verschijnen. De plaat komt in april 2024 uit en wordt de opvolger van Unfold uit 2020. Om deze release te vieren gaat de band op Album Release Tour door Nederland en België. Op 13 april wordt ‘ie afgetrapt in Doornroosje.

Ster advertentie
Ster advertentie