Muzieknieuws

Angèle pakt de 3FM Megahit met 'Libre'

foto: ANGÈLE
  1. Nieuwschevron right
  2. Angèle pakt de 3FM Megahit met 'Libre'

Deze Belgische zangeres ken je misschien van de enorme hit 'Fever' die zij samen had met Dua Lipa. Maar nu is Angèle hard aan het werken aan haar solocarrière. Afgelopen jaar bracht de zangeres haar tweede album uit waar de track 'Libre' op te vinden is. Met deze catchy Franse track pakt Angele haar allereerste 3FM Megahit!

'Libre'

Libre is te vinden op nonante-cinq, het tweede album van de zangeres dat eind 2021 uitkwam. Deze elektronische poptrack gaat over het vinden van de beste versie van jezelf. In de clip zie je de zangeres pizza eten, waarna ze superkrachten krijgt. Als superheld vliegt ze over heel New York. De zangeres gebruikt het superheld zijn als metafoor voor haar persoonlijke groei en vliegt in de clip letterlijk weg van nare situaties.

benieuwd naar 'Libre'? Check deze 3FM Megahit hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Angèle

Angèle is een 25-jarige Franstalige Belgische singer-songwriter. In 2018 bracht ze haar debuutalbum Brol uit waarmee ze met de track 'Tout Oublier' een nummer 1 hit scoorde in België. In 2020 bracht de zangeres in samenwerking met popster Dua Lipa de track 'Fever' uit, waardoor de zangeres haar naam op de kaart zette in vele landen. Of er snel nieuwe muziek aankomt weten we nog niet, maar tot die tijd is 'Libre' het luisteren zeker waard!

Ster advertentie
Ster advertentie