3FM nieuws

Only The Poets pakt 3FM Megahit met ‘One More Night’

foto: Sven Driessenfoto: Sven Driessen
  1. Nieuwschevron right
  2. Only The Poets pakt 3FM Megahit met ‘One More Night’

Ze straalden er al mee in TivoliVredenburg twee weken terug. Het meest recente nummer van Only The Poets, genaamd ‘One More Night’ is een parel op zichzelf. De energieke song is al een paar weekjes uit, maar is te lekker om niet tot 3FM Megahit benoemd te worden!

Only The Poets

Een volwaardig album is er nog niet, maar met voorprogramma’s voor Louis Tomlinson, Lewis Capaldi en Bastille heeft Only The Poets de grootste poppodia’s in Europa al gezien. Twee weken geleden stond de band uit Reading tijdens hun grootste headline-show in TivoliVredenburg, wat volgens Only The Poets een van hun beste shows was tot nu toe. 3FM keek een dagje mee hoe de band zich voorbereidde tijdens een ‘Roadie For A Day’.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

‘One More Night’

Qua sound ligt ‘One More Night’ geheel in lijn met het eerdere werk. De harde tikken op het drumstel, gevolgd door het openklappende gitaarrifje in het refrein bestempelen het poprock-label van de band. En die flinke borststem van frontman Tommy Longhurst zorgen in het refrein nog voor dat extra beetje gas.

Het liedje zelf gaat over het verlangen naar die ene goede avond. Welke avond de band precies bedoelt weten we niet, maar duidelijk is dat de avond een ontsnapping is voor het dagelijkse ritme. Teksten als “Where the world stops turning and the sun don’t rise, take me back I’m hurting, for one more night like that” impliceren het gemis van de charmes die de avond met zich meedraagt.

3FM Megahit

Vorig jaar april brak Only The Poets door op 3FM met hun eerste 3FM Megahit ‘JUMP!’. Later dat jaar stonden ze op de Grote Markt in Nijmegen tijdens 3FM Serious Request. Deze week hoor je ‘One More Night’ van de Britse band extra vaak op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie