3FM nieuws

cassö, RAYE & D-Block Europe scoren 3FM Megahit met ‘Prada’

foto: Mikey Robbinsfoto: Mikey Robbins
  1. Nieuwschevron right
  2. cassö, RAYE & D-Block Europe scoren 3FM Megahit met ‘Prada’

Het kan goed zijn dat je nog nooit gehoord hebt van cassö. De 21-jarige dj uit het Verenigd Koninkrijk is namelijk pas een aantal maanden aan het produceren en heeft tot nu toe alleen opgetreden op zijn universiteit. Toch weet hij met zijn debuutsingle al een 3FM Megahit te pakken in samenwerking met RAYE & D-Block Europe.

Remix

De track verscheen voor het eerst op cassö’s Soundcloud als onofficiële remix van D-Block Europe en RAYE’s ‘Ferrari Horses’ uit 2020. Cassö’s insteek voor ‘Prada’ was om het nummer te draaien op studenten-housefeestjes. “Luisterend naar ‘Ferrari Horses’ in mijn playlist, viel de verleidelijke stem van RAYE mij meteen op. Ik wist dat dat perfect zou zijn voor een trance-achtige drop”, vertelt de student.

Universiteitslaptop

De Britse zangeres RAYE, die je kent van de 3FM Megahit ‘Escapism’, kreeg een gloednieuw refrein en met zijn universiteitslaptop knutselde cassö de track in elkaar. Met inmiddels meer dan 40 miljoen streams op Spotify, grotendeels te danken aan de aandacht op TikTok, kan de dj zijn Acer misschien wel inruilen voor professionelere apparatuur. Wie weet zien we hem binnenkort op het podium terug. Je hoort ‘Prada’ deze week in ieder geval extra vaak op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie