3FM nieuws

RAYE pakt 3FM Megahit met 'Escapism.'

foto: RAYE
  1. Nieuwschevron right
  2. RAYE pakt 3FM Megahit met 'Escapism.'

Eén van de artiesten die je in de gaten moet houden voor 2023 is RAYE. De Britse zangeres scoort momenteel in Engeland haar eerste nummer-1 hit met 'Escapism.'. Een 3FM Megahit kan daarom ook niet achterblijven. Je zult het nummer komende week extra vaak voorbij horen komen.

RAYE

RAYE is een artiest om in de gaten te houden. Misschien ken je haar naam nog niet, maar je hebt haar stem zeker al eens gehoord. Rachel Keen (haar echte naam) scoorde eerder al verschillende hits met 'You Don't Know Me' en 'Bed', maar door haar oude platenlabel werd ze tegengehouden om een eerste album uit te brengen.

Na uiteindelijk op Twitter haar ongenoegen te uiten, krijgt ze de kans om haar debuutplaat uit te brengen. Op 4 februari komt My 21st Century Blues uit.

'Escapism.'

Op 'Escapism.' combineert RAYE rap met pop en laat ze goed horen waarom we zo enthousiast moeten zijn over haar aankomende album. De featuring wordt verzorgt door 070 Shake. Dit jonge hiphop collectief uit New Yersey werkte eerder al met Amerikaanse grootheden als Kid Cudi.

'Escapism.' gaat over de escalatie in de nacht na een relatiebreuk met alcohol, seks en een black-out als gevolg. Check de nieuwe 3FM Megahit hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie