3FM Awards

Nena dingt mee voor Beste Fan: "Ik hing een spandoek op voor DI-RECT en ineens stond de politie naast mij"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Nena dingt mee voor Beste Fan: "Ik hing een spandoek op voor DI-RECT en ineens stond de politie naast mij"

Nena is groot fan van DI-RECT en doet mee om kans te maken op een Beste Fan award. Hierdoor kan zij het podium delen met alle winnende artiesten tijdens de 3FM Awards. "Doordat mijn ouders een keer een avond geen oppas konden regelen, kwam ik ineens bij een concert van DI-RECT terecht en ik was gelijk verkocht," hiervoor moest Nena wel in actie komen!

Spandoek boven snelweg

Nena is lid van de Wild Hearts Club van DI-RECT, hun eigen community vol met ongeveer 1.500 fans. Samen met drie andere diehards probeert ze zoveel mogelijk stemmen binnen te halen voor haar favoriete band en zo maakt ze zelf ook nog eens kans op een award, die voor Beste Fan.

Nena: "Ik voer actie voor DI-RECT omdat deze band het gewoon verdient om te winnen! en om te laten zien dat niet alleen oudere mensen bij de Wild Hearts club horen." Dat laatste zegt ze met een grote knipoog. Actievoeren doet Nena door posters en flyers uit te delen in drie steden, daarnaast hing ze een spandoek boven de A13. "Dat ging niet helemaal goed. Ineens stond er politie naast ons om te vragen of we het weg konden halen ondanks dat we het goed hadden opgehangen en op een veilige plek." Het mooiste: "De agent vertelde dat hij altijd naar 3FM luistert en zeker voor ons gaat stemmen."

Bekijk het videoportret van Nena hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM wil fans belonen voor hun eindeloze steun door voor de allereerste keer een award uit te reiken, niet aan de artiesten, maar aan de fans! Wil jij het podium op 21 maart tijdens de 3FM Awards met al jouw favoriete artiesten delen en deze award winnen? Lees dan hier meer.

3FM Awards 2024

Op donderdag 21 maart vinden de 3FM Awards plaats, dé Nederlandse muziekprijzen die jij bepaalt. 3FM-luisteraars kunnen weer stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerkingen Beste Nieuwkomer. Met optredens van DI-RECT, Roxy Dekker, Douwe Bob en The Indienbelooft het weer een feestje te worden.

De 3FM Awards in PAARD, Den Haag zijn uitverkocht, maar door te stemmen maak jij nog kans op tickets.

Ster advertentie
Ster advertentie