3FM Awards

De 3FM Awards 2022

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM Awards 2022

Het is eindelijk zover! Zet donderdag 24 maart met koeienletters in je agenda want dan vindt de 3FM Awards plaats! Met optredens van onder andere Kensington, S10 en MEAU worden de awards deze avond uitgereikt door 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman vanuit 013 in Tilburg. Lees snel verder!

Genomineerden

De genomineerden van de 3FM Awards zijn bekendgemaakt in de volgende categorieën: 'Beste Artiest', 'Beste Groep', 'Beste Song', 'Beste Samenwerking', '3FM Talent' en 'Beste Album'.

Check hier het overzicht met genomineerden

Stemmen

Ook dit jaar kies jij welke artiesten met een 3FM Award naar huis gaan door je stem uit te brengen. De stembussen zijn momenteel gesloten, er kan alleen nog gestemd worden voor 'Beste Groep'.

Stem nu!

Line-up

Niemand minder dan Kensington, S10 & Froukje, Goldband, MEAU en Kris Kross Amsterdam, Antoon en Sigourney K. betreden op 24 maart het podium in 013. Met de maatregelen die volledig komen te vervallen, belooft dat een feestje te worden op de 24e!

foto: 3FM

Line-up 3FM Awards

3FM Awards 2022

Met de 3FM Awards vieren we de Nederlandse popmuziek. Gelukkig weer met publiek, want de 3FM Awards zijn de grootste publieksprijzen voor artiesten in Nederland.

Tijdens de 3FM Awards komt alles samen. We koesteren de gevestigde namen én het nieuwe talent. Dat zie je terug in de lijst met genomineerden. En in de optredens waarin artiesten de samenwerking met elkaar opzoeken of een eerbetoon geven aan de muziek waarmee ze zelf zijn grootgebracht. Het publiek kiest uiteindelijk welke artiesten dit jaar een standbeeld verdienen: een 3FM Award.

Ster advertentie
Ster advertentie