3FM Awards

MEAU is genomineerd voor de 3FM Award '3FM Talent'

foto: RTL4
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU is genomineerd voor de 3FM Award '3FM Talent'

Humberto verraste de zangeres zojuist in zijn uitzending met dit mooie nieuws. Ook werd aangekondigd dat 3FM Talents Antoon en Banji voor dezelfde award zijn genomineerd, én dat de 3FM Awards dit jaar op 24 maart zal plaatsvinden.

MEAU bij Humberto

MEAU

Nog niet zo lang geleden leerde Nederland MEAU kennen. De Utrechse werd al snel bekroond tot 3FM Talent, en werd persoonlijk onder de hoede van 3FM-dj Timur genomen. In ruil voor een Snickers werd hij haar plugger. Een succesvolle deal, haar nummer ‘Dat Heb Jij Gedaan’ bestormde de Nederlandse hitlijsten en de naam is nu al niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. 2021 was een prachtig jaar voor MEAU, wordt een 3FM Award de kers op de taart?

3FM Awards 2022

Met de 3FM Awards vieren we de Nederlandse muziek. Gelukkig weer met publiek, want de 3FM Awards zijn de grootste publieksprijzen voor de Nederlandse popmuziek.

Tijdens de 3FM Awards komt alles samen. We koesteren de gevestigde namen én het nieuwe talent. Dat zie je terug in de lijst met genomineerden. En in de optredens waarin artiesten de samenwerking met elkaar opzoeken of een eerbetoon geven aan de muziek waarmee ze zelf zijn grootgebracht. Het publiek kiest uiteindelijk welke artiesten dit jaar een standbeeld verdienen: een 3FM Award.

Ster advertentie
Ster advertentie