Artiest

Afterpartees

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Afterpartees
Afterpartees is een Nederlandse band uit het Limburgse Horst aan de Maas. De groep bestaat uit Niek Nellen, Bas Nellen, Sjors Driessen, Youri Linskens en Jesse van den Munckhof. De mannen worden met hun single 'First/Last' in maart 2014 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Energieke 70's-punk en hartverscheurende powerpop. Dat is de muziek die Afterpartees het liefste maakt. De band trekt in 2014 langs Nederlandse clubs en festivals als Pinkpop, Best Kept Secret en Into The Great Wide Open. Ze hebben dan nog geen volledig album; die komt pas in januari 2015 uit.

Glitter Lizard

Het langverwachte debuutalbum heet Glitter Lizard. Zanger Niek Nellen noemt de plaat een mix van hun favoriete elementen. “Ik denk dat de plaat een mix van elementen is waar wij zelf groot fan van zijn: energie, melodie, licht cheesy zang harmonieën, hooks, refreintjes, alles. Ik denk dat we vooral een plaat hebben gemaakt die wij graag wilden horen, maar die nog niet bestond. Net zoals een glitter hagedis, die bestaan ook niet, en nu wel. We zijn trots.” De eerste single van de nieuwe plaat is 'Girls Like You'